mandag 1. februar 2010

velkommen til mamasaras blogg

"urfolk hjelper urfolk"

Mama Sara Foundation er meget fornøyd med at innsamlingsaksjonen til bygging av en skole til Maasai barn/ungdom er kommet godt i gang. Organisasjonens målsetting er å samle inn penger, slik at byggingen av skolen i Loliondo distriktet, i Tanzania kan starte.
Organisasjonen vil takke Sami Nasjonalteatret Beaivváš som gir overskuddet av teaterforestillingene fra sist uke i Guovdageaidnu til dette prosjektet. Videre takker vi innsamlingskomiteen vår med kunstneren Ann-Mari Andersen og Ante Siri for en utmerket planlegging og gjennomføring av første del av innsamlingsaksjonen. Enkelt personer, organisasjoner, som har gitt penger og vist positiv velvilje til vårt skoleprosjekt, takkes hjerteligst.

Organisasjonen vil presisere at etablering av en egen skole for Maasai barn/ungdom vil innebære at flere fattige barn gis en mulighet til grunnleggende skolegang i nærheten av hjemmet, og på den måten kan holde kontakt med foreldre og familien.

Organisasjonen vil ha flere arrangement i 2010, som folk kan støtte og på den måten kan støtte realiseringen av skolen for Maasai barn/ungdom. www.mamasara.org

Organisasjonen ønsker bidragsytere, støttespillere, medarbeidere og sponsorer god jul og godt nyttår.

Kárášjohka 19.12.09

Ragnhild L. Nystad
Styreleder i Mama Sara Education Foundation for Maasai School Children

← Takk for gaven! Støtte til skoleprosjekt. →


følg også med på mamasara.org

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar